| Fryhovych | Дата: Неділя, 14.03.2010, 11:36 | Повідомлення # 1 |
|
VIP
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| Приходить судний день, поітики неможуть поділити владу. Уже 2 рік непрацює Верховна рада. Дивно що ше така мала інфляція. Бо при обновленні законів удосконалення і прийняття нових покращується економіка, допомогає стояти на плаву і розвиватися дальше. А так як Світ розвивається то і ми маємо теж іти за слідом. Но неможливо! Ці баталії політиків уже задрали! Скільки можна фігньою страдати коли вони будуть пахати як всі нормальні люди! Чи вони чикають поки народ встане і пошле так звану Еліту копати картоплю!? Чи це кінець Україні? Кінець мріям наших предків про Україну і не тільки предків... Б оце вже не шуточки так довго непрауювати точно відібється! Іт оне так як зараз що подорожало все на %20-%100. А Украінською інфляцією, уже вдруге! Це звісно припущення, я не експерт. Но і не треба бути експертом щоб догадатися до чог овсе іде...
|
| |
|
|
| Fryhovych | Дата: Неділя, 14.03.2010, 11:37 | Повідомлення # 2 |
|
VIP
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| А от я недавно подумав. Що якщо зібрати сотню людей, і десь в Києві в якомусь приміщенні відкрити нову Верховну Раду. А якщо скажуть, що це пряме порушення Конституції, то сказати, що цю Конституцію порушують чуть не кожного дня, тому це не Конституцію, а простий кусок паперу. П.С. Брєд, але якщо розібратися логічно, то тут я частинка якоїсь істинни.
|
| |
|
|